Lente Zomer collectie

Lente en zomer collectie 2019 La Salle -> Hun nieuwe collectie bestaat uit Italiaanse mode in de mooiste stoffen en prachtige designs en kleuren. Zeer vrouwelijk en elegant.Ischiko -> Dit jaar blinkt de nieuwe collectie uit in hele mooie frisse tinten. Veel linnen en mooie katoen.

OSKA -> Deze collectie is zowel vertrouwd als vernieuwend. OSKA heeft weer mooie nieuwe stoffen en zoals altijd in rustige prachtige natuurtinten.OSKA -> Hier nog een impressie van de nieuwe collectie.

OSKA en Ischiko -> Hoe mooi samen te combineren!Mooie broek van La Salle gecombineerd met een truitje van Two Danes in de stof hennep met biologische katoen.

Een heel mooie bijzondere jurk van OSKA.Hier gedragen met bijpassen shawl van OSKA

Dit is een set van Ischiko in de stof linnen met katoen, heel licht en ademend.Dit is een set in één van de nieuwe stoffen van OSKA. Het draagt geweldig op je huid en is heerlijk koel tijdens de warme dagen, maar ook als het wat koeler is kun je het nog goed dragen.

Mooie bloes samen met een speciaal ontwerp van OSKA.Mooi shirt van Backstage gedragen boven een lange rok van La Salle

Mooi truitje in subtiele slangenprint,mooi te boven een jeans.Mooie belijnde linnen jurk van Vetono.

Heel bijzonder zomers jurkje van Thought.Hier zie je het jurkje met bijpassende omslagdoek.

En hier met bijpssend vestje mocht het in de avond wat koeler worden.De rok van Thought in katoen is fleurig en zomers en de lengte is perfect. Wat een feest om te dragen.

Mooie bloes van linnen van Backstage gecombineerd met een linnen/katoenen broek van Ischiko in een prachtige kleur combinatie.Heerlijke katoenen shirt op een mooie rechte rok van linnen.