Mirame Zutphen


Lange Hofstraat 30
7201 HV ZUTPHEN
Tel.: 0575 - 541708
info@miramezutphen.nl

Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: 10.00-17.00 uur
Wo: 10.00- 17.00 uur
Do: 10.00-17.00 uur
Vr: 10.00-17.00 uur
Za: 10.00-17.00 uur

Privacybeleid

Zie contact

Míraté,     High Tea & Slow CoffeemiDSC_2376


Vanaf 9 mei 2017 verzorgen wij een culinaire high tea en slow coffee. U kunt heerlijk genieten in een sfeervolle ruimte op de vide in onze kledingwinkel. Deze is ingericht volgens het Cleantech principe.

Voor de styling hebben wij de samenwerking gezocht met " Locotec " die als uitgangspunt heeft:

Het oneigenlijk gebruik maken van items waarbij een mix wordt gemaakt van gebruiksvoorwerpen die door een onorthodoxe manier van benaderen een bewerking krijgen waardoor het voorwerp een geheel ander karakter kan krijgen en tegelijkertijd functioneel moet zijn. Hierbij maken zij gebruik van een combinatie van diverse technieken.

Onze High Tea & slow coffee wordt uitgeserveerd in drie gangen en is ambachtelijk bereid met biologische producten, ook komen veel benodigdheden rechtstreeks uit Engeland.

miDSC_2384


De derde gang met de slow coffee is een heuse beleving wat eigenlijk nog in de kinderschoenen staat. De koffie wordt bij u aan tafel bereid, van koffieboon tot het heerlijke kopje koffie en samen met diverse lekkernijen wordt het echt genieten!


miDSC_2462

Ook kunt u sparen voor een gratis High Tea & Slow Coffee bij ons. Daarvoor hebben wij een speciaal spaarmapje waarin u alle aankoopbonnen kunt bewaren tot een minimaal bedrag van â‚¬ 1.000,- U heeft dan recht op deze bijzondere heerlijke high tea voor één persoon. Vraag erom in de winkel en misschien zien wij u binnenkort terug voor de high tea.


De koffie en de thee producten evenals de producten die rechtstreeks uit Engeland komen zijn bij ons ook te koop.

Voor onze heerlijke High Tea & slow coffee betaalt u € 24,50 per persoon.

Wij vragen u om minimaal twee dagen van te voren te reserveren, alleen mogelijk op een vrijdag en een zaterdag,  omdat wij met verse producten werken.


Klik hier en reserveer voor een high tea & slow coffee. Vul uw gegevens in. Wij reageren zo spoedig mogelijk.