top of page
buiten.jpg

Wie wij zijn

Mirame is de winkel voor kleding van natuurlijke en circulaire stoffen.


Met name de stof hennep en combinatiestoffen van hennep bijvoorbeeld: hennep/katoen, hennep/zijde, hennep/wol en hennep/linnen. Maar ook circulaire stoffen zoals plastic uit de oceanen of de bijzonder mooie stof van Sojabonen. In de wintercollectie hebben we nu ook een heel mooie lijn in alle soorten wol.

Onze merken zijn: OSKA, La Salle, Ecoalf, Vetono, Backstage en Thought..

Wij behoren tot de winkels met een van de grootste collectie van OSKA kleding.

Hanneke Siebelink is kleurstyliste, figuurstyliste en schoonheidsspecialiste zodat zij jullie optimaal kan adviseren.

Een vrouw veranderd tenslotte of van kleur haar of van figuur.

Hier is een leuk artikel over fair products in Zutphen geschreven.


Wilt u meer weten over de mooie stoffen  ga dan naar  Onze stoffen

Alle merken, stoffen en kleuren zijn op elkaar ingekocht en daardoor heel goed onderling te MIXEN EN MATCHEN.

Mirame is gestart in september 1999 in Zutphen. Wij hebben ons helemaal gespecialiseerd in kleding van hennep, maar ook andere 100% natuurlijke materialen kunt u bij ons vinden zoals bijvoorbeeld Rami, wol en de beste kwaliteit linnen. Daarnaast hebben we ook een verzorgingslijn van 100% natuurlijke ingrediënten voor een totale natuurlijke outfit.

Míramé is vanaf 2007 gevestigd in een van de mooiste en oudste pakhuizen van Zutphen met meer ruimte voor diverse collecties voor dames. Wij hebben een grote kwaliteit aan kleding. Niet alleen de stof is bijzonder maar ook de elegante, tijdloze en nieuwe ontwerpen. Deze ontwerpen passen bij iedereen in de garderobe en zijn goed te combineren met wat men thuis al heeft. Dit maakt dat de kleding zeer draagbaar is voor iedereen van jong tot oud.

Nu in 2014 zijn wij weer gegroeid en verhuisd naar een groter pand, maar we zijn in de Lange Hofstraat gebleven. We zitten nu op de Lange Hofstraat 30! Daar zijn nog grotere collecties te bewonderen.

Over ons: Over ons
Untitled.jpg

Ook kunt u, als u dat wenst, kleuradvies krijgen en uiteraard staat de koffie klaar.


Sinds kort hebben wij ook een samowar. Dit is een Russische manier van thee zetten. Je maakt eerst een thee extract en doet daar wat van in een glaasje, dit vul je aan met heet water. Alle smaken van de thee zitten nu in je glas. Dus nu staat er ook een heerlijk glas thee klaar.

Over ons: Afbeelding

Op deze manier heeft iedereen nu de mogelijkheid om hennep te dragen en zelf te ontdekken hoe grandioos dit aanvoelt.

Benieuwd geworden naar de winkel, kom dan gewoon eens kijken en probeer zelf hoe deze kleding draagt.Wij wensen u veel kijkplezier op onze website.

Tot ziens bij Míramé.

Hanneke Siebelink

Over ons: Tekst
bottom of page